Well guess what, yo? Fuck you right back

You thought you could really make me moan, I had better sex all alone.
You must be smokin' crack, Im goin' else where and thats a fact.
Fuck all those nights I moaned real loud.
Fuck it, I faked it, aren't you proud?
Fuck all those nights you thought you broke my back.
Well guess what yo, your sex was wack.

18e augusti 2011

HEEEEEEEEEEJ!!

Vilken hääärlig dag! Nu skall jag promenera neråt stan för lite ärenden! Lite inköpande av mårdhårspensel till mina naglisar, lite solning och lite bikinitittande inför mina kommande utomlandsresor! Woooo.

..och hoppas ni tycker om mina svinintressanta inlägg och mina snygga bilder på mig själv. That's all you're gonna get for now, nanaaana.
Tja

17e augusti 2011

Godmorgon!

Blev inringd till jobbet idag för att det är kaos på lagret och lådor behövs verkligen packas upp! Lagom kul att ta sig till jobbet när det spöregnar ute... UÄÄÄK!
Oh well.. Får väl kila iväg till bussen nu.

Ha en bra dag. Pussss


16e augusti 2011

Heeeeey!

I söndags åkte jag och några vänner till Göteborg för att förtära lite alkohol och det slutade med att vi hamnade på ett ställe som heter Berså. Kvällen slutade i kaos då sista bussen gick innan tolv och nästa gick vid 04.40.. Krogarna stängde, Nils Ericson stängde, inga hotell eller vandrarhem hade öppet. Gaaaah. Tillslut fick vi tag i bussbiljetter till något bussbolag som gick till torp. Var hemma runt 5. Så igår var jag helt slut och låg i soffan hela dagen!


Nu sitter jag hemma och skall strax dra mig neråt stan för några ärenden. Sedan får vi se vad jag skall hitta på ikväll!

 

Puss och kraaam

..

13e augsti 2011

Tjeeeenare!

Vilken uuunderbart fin dag det har varit! Tråkigt för mig eftersom jag har jobbat! As usual när det är fint väder. Tror att jag har varit på stranden 2 gånger i sommar.. Men det gör inget! Snart blir det utomlandsresa x2 för min del! IIIIIH längtaaaar.

Nu har jag suttit ute på min balkong i kvällssolen och gottat mig med en kopp Chai Latte som jag glömde dricka upp i morse. Tack gode gud för termosmuggar!
Mitt lilla hjärta, Stina, fick även vara med ute en stund. Hon tycker det är så spännande med alla ljud och fåglar som flyger förbi!

Skall ta mig en ipren, då jag haft huvudvärk hela dagen, och lägga mig i soffan en stund nu innan jag drar iväg för lite grillning och alkoholförtärande!

Kärlek! <3
Lilla tjejen som blivit så stooor!

12e augusti 2011

 


 

God kväll ni mina sexton anhängare!


Igår kväll hade jag det hur bra som helst när jag sedan fick fint nattbesök. Mysigaste natten på väldigt länge.. Jag sov hur bra som helst, utan jävliga drömmar! Fiiiint.

Jag är nu hemkommen från jobbet och nerslängd i min goa soffa. Känns hur bra som helst! Jag har även slukat en hel pizza eftersom jag var alldeles för hungrig för att laga mat själv, den satt bra.

Nu väntas det en dusch, film och kanske lite chips! Hur kul som helst på en fredag.. Sedan är det läggdags. Är man en hårt slitande arbetare så är man!


Peace mina vänner.11 augusti 2011

Godkväll mina gosingar!


Gårkvällen var helt okej, men den kunde ha varit waaay better. Gillar att gå ut på onsdagar då det inte är lika mycket folk så att man faktiskt kan konversera. Sedan så är det inte lika många äckliga snubbar ute!

Idag då? Jag har jobbat på mitt goa jobb till stängning, kom sedan hem, borrade i betongväggen och satte upp hyllor, det knackade sedan på dörren och utanför låg det min favvochoklad, en nalle och ett roligt brev från "en hemlig beundrare". Söööött!


Nu har jag tänt levande ljus i hela lägenheten och lagat god mat. Tycker om att dejta mig själv!

Hoppas ni har det lika bra som jag har det ikväll! :)

PUSS <3

10 augusti 2011

Nu drar jag och Snygg-Kattis till trägåååååårn!!!
Köööööööss!!!!

--

 

9e Augusti 2011

Heeeeeej mina vänner!

Hoppas att ni har haft en grym sommar? Jag själv har jobbat väldigt mycket och när jag väl INTE har jobbat så har det varit skitväder, så för mig har sommaren inte riktigt känts av.. Jag har dock haft det väldigt bra ändå! :D Jag har tjänat pengar, varit på Liseberg, flyttat hemifrån, lärt känna underbara människor, fyllt 18 (!) och haft världens bästa födelsedag, umgåtts med mina fina vänner, paddlat kanot, tjaa jag kan fortsätta ett tag till så allt jag kan säga är att jag haft det grymt trots allt!


Vad händer nu då? Jag ska iväg på middag till några gamla kompisar till familjen, vilket ska bli himla gott då jag håller på att svälta här hemma.

Får väl slänga på mig lite kläder och sticka iväg! :)


PUSSSSSS

RSS 2.0