Lite frågor och svar

Lite frågor och svar


Teddy om Underbar dag!:
Simplemente tu eres la mujer mas bella del mundo
svar: En serio?? Wow! Gracias chico!

johanna om Boys who...:
var heter sidan med bilderna?
svar: weheartit.com

johanna om Some pics from the other day:
Vart kommer tröjan ifrån?
svar: Skjortan kommer från Carlings of course ;)

Ida. om Boys who...:
vart beställer du dina penslar osv till naglarna du gör? :)
svar: nagelgiganten.se :)
Just me and my kitten

Two crappy pictures of


Me And My Kitten

Hi guys! Hoppas att ni har haft en mysig jul och fått fina klappar! Jag själv har varit sjuk i en vecka, men bortsett från det var julen helt okej. I fredags var det uppesittarkväll så min mormor, morbror och mina kusiner kom upp till mamma. På julaftonsmorgon vaknade jag upp bredvid min favorit uppe hos mami, vi öppnade klappar, sedan åkte vi till min låtsaspappas föräldrar för ännu mer firande och julklappsöppning!
Om en stund skall jag ta bussen ut till jobbet. Det har blivit mycket jobb nu under julen och nu har vi mellandagsrea! 50 % på nästan allt i hela butiken, så kom och fyndaaa!

Puss

Boys who...


Boys Who..


Hejsan! Ikväll har jag varit och sett min lillebror lussa för första gången i skolan. Min duktiga stjärngosse! Han verkade dock inte tycka det var speciellt roligt, eller så var han bara blyg. Nu sitter jag min min storkisse i knät och skall göra några fler sådana där apelsiner med nejlikor i (vad man nu kallar dem), samt skriva klart julkorten. Imorgon måste de skickas iväg! Sedan slänger jag mig framför "fools gold", för tusende gången!

Some pics from the other day


Some pics from the other day

Var är snön? Detta är verkligen inte okej.. Skall det vara kallt, skall det i alla fall vara snö. Idag har vi i alla fall Lucia och jag skall strax pallra mig ner till skolan i min pappas gamla fleece-långkallingar, och jag skäms inte ens lite! Nu skall jag ta och käka något och packa ihop mina böcker. G'day!

Guys, I Need Sunlight..


Guys, I Need Sunlight..

Bild från en sommardag 2010

UUUUSCH vilken äcklig dag! Regnet bara öser ner och det finns nada att göra! Känns som att jag har varit vaken föralltid men så är klockan inte ens fem. Borde egentligen plugga men jag har verkligen noll energi, och det verkar inte katterna heller ha, så vi har legat och vilat hela dagen.. Jag behöver sunlight! Imorgon får jag nog ta och sola! Nu skall jag förflytta mig från sängen till soffan för att se på Narnia som snart börjar på TVn.

Videoinlägg med svar!

Videoinlägg med svar!


 

Stillbilden är alltid bäst, haha! Här har ni svar på de frågor ni ställt.

Jag har jobbet hela dagen så är pretty beaten! Puss

(Och just det ja.. Någon frågade vart skjortan kommer ifrån. Den har jag faktiskt stulit

från en gammal killpolare vars farmor köpte den till honom på Jack & Jones!)

RSS 2.0