6e november 2011

2 bilder från halloweenveckan!
Bild 1: Nummer två som docka & och jag som clown. Bild 2: Jag som tyngdlyftare i min papis gamla tyngdlyftarprylar!Godkväll!
Sååå, nu är det sista kvällen innan skolan börjar igen! Vad gör ni? Jag sitter med min Sussie (vita kissen) i knät och kliar på hennes lilla mage. Visst är de så mysiga när de är bebisar?? Stina är ju fullvuxen nu, så hon är inte lika mammig längre, buhuuu.
Jag försöker även plugga lite men, som ni har läst, så går det inte värst bra. Bestämde mig för att sätta mig och skriva en rapport om transexualitet, som ligger på datorn, som jag inte fått klart än. Men skjuter nog upp det ett tag till..
Hur som helst.. Lovet för mig har varit sådär, och för min del känns det ganska gott att dra igång med skola och praktik igen.
De två maskeraderna jag har varit på var inte jätteroliga, antagligen eftersom att jag inte alls tycker det är speciellt roligt att vara på krogen. Jag blev superbakis båda dagarna efter, min mobil är i kras, fötterna har jag vrickat på något sätt och det finns så konstiga människor. Men jag har även lärt känna nya, goa människor, jag har träffat gamla godingar och bekanta, en av mina bästa vänner, Stålisen, har fyllt 18, jag har träffat min familj och haft det väldigt mysigt också! Jag ska vara glad! :)

Äsch, nu sätter jag mig o slår på någon go rulle! Kanske sagan om ringen, som jag var uppe och lånade av Kattis förut...

Puss love.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur

Mycket väger du?? Du ser liiten ut

2011-11-07 @ 22:02:34

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0