..

Kuk

Rundtur

Några har bett om att se hur det ser ut i min lägenhet nu, speciellt släktingar så här har ni en snabb liten video när jag guidar er runt ;) Så enjoy!

Modevisningen ikväll gick fint! Innan dess var jag som sagt på torp (kommer vara så fin på halloween, haha) och även på sjukhuset och domen blev urinvägsinfektion, blööööö! Så nu går jag på antibiotika. Lagom roligt den här veckan när massa roliga partyn är, för man får väl inte dricka alkohol då eller hur? Äsch!..
Nu sitter jag och ser på Inglourious basterds. Den är ju så braaaaaaa! Sedan blir det duschen och sängen.
Nattigull! <3

27e oktober 2011

Mornin'! I morse vaknade jag som vanligt att min lilla, vita lurvis nosade mig i ansiktet med sina killande morrhår. Hon vill väl bara få mig att gå upp men det driver mig till vansinne.... Efter frukosten städade jag hela lägenheten fram till nu, så om ni har tur så får ni en titt på den sedan!
Om ett tag skall jag kila ut till torp (...) för att köpa kattsand och kika lite halloweengrejer!
Nu ska jag läsa lite Harry Potter! Adiou

Svar på tal - min lägenhet


Anonym
om 9e oktober 2011:
kan du inte lägga ut bilder på din nya lägenhet så man får se lite mer hur du bor? :)
Svar: Jo självklart kan jag detta! Imorgon när jag är ledig skall jag försöka få städat lite i lägenheten och ta några halvdana iPhone-bilder och visa er runt hemma hos mig! Tjohoooo!

Natti puuuuss

26e oktober 2011

Godafton godbitar! Jag vaknade i morse, åt en fat gröt för att sedan vandra neråt sinclair för att vara modell för ett par vänners modevisning. När sminkningen, kläderna, genrepet och den första visningen var klar stack vi hem till min lilla lägenhet för att käka lite pizza och ta en powernap! Vid 6 hade vi en visning till. Det är en sådan himla rush att veta att en fullsatt läktare sitter och bara kollar på MIG och att jag är helt i centrum!
Adrenalinkick! Minns att jag fick samma kick när jag åkte konståkning och vi hade shower! Jag kan bara inte sluta le!
Nu är jag hemma, ser på lite tv och bara gosar ner mig under filten! Imorgon har vi ytterligare en modevisning vid 20.00 på sinclair! BE THERE!

Två grymt snygga bilder på yours truly backstage ;)

25e oktober 2011

Godkväll på er!
Just nu sitter jag vid min nybyggda bord och kvällsfikar lite på te, chips och mörk choklad. Jag har tänt ljus i hela lägenheten och åååh vad hösten är härlig ibland!
Snart skall jag lägga mig i min mysiga säng och kika lite TV. Det är så härligt att ta det lugnt ibland och nu är jag ledig från både skolan och jobbet fram till lördag. Då skall jag passa på att göra läxor, plugga inför prov, övningsköra och ta det ännu mera lugnt! Sedan är det loooov och HALLOWEEEEN! Jag kan inte fatta att det var ett år sedan förra årets fantastiska maskerad! I år hoppas jag det blir ännu bättre och att det blir ännu fler maskerader!
TJOHOO!

Vi höres! Pussss <3Just me and my hat

Godafton damer och herrar!
Har jobbet hela dagen idag nu skall jag strax bege mig neråt stan och slå kängorna i taket med ett par polare på Höga C! Det skall bli kuuuul!
Imorgon skall jag fika med en vän och sedan bär det av till mitt kära jobb igen, kränga massa jackor och jeans! Efter det ska jag åka direkt till Ikea för att slösa lite pengar på prylar till lägenheten (och på chips)!
Vi hörs väl en vacker dag mina vänner ;)
KÖSS!

9e oktober 2011

Heelllooo honeybabes!
I hope you are all doing okey! Jag mår jättebraaaa!
Jag ligger just nu under täcket i min säng och skall snart lägga mig, imorgon bär det av till skolan igen! Min helg har varit superbra! Sett på film med Stål-Johanna och Nummer 2 (ni som följt bloggen innan lär känna igen dessa namn!), jag har druckit lite spontan-öl mitt i natten med en gammal jävel, jag har även varit uppe hos min familj, hejjat på min systers lag när de spelade match, käkat pizza efteråt och myst riktigt redigt med min...dundunduuun!
So, yeah.. Life's good.


Sleep tight, don't let the bedbugs bite :)
RSS 2.0