30 April 2012

Tjennaaaa!
Igår fick det bli ett ben/rumppass! Jag har goe träningsvärken nu! Känns gött då jag knappt får träningsvärk längre!
Idag hade jag egentligen tänkt att köra kondition men jag åkte med min syster till stallet, där hon tränar travhästar. Jag flätar dock mest manar och gosar med dem! Det är så härligt att vara ute i naturen!
Nu är jag på bussen ut till Lysekil igen, hadeeee!
Här är en bild på mig o min syrra från när vi fotade inför mitt projektarbete

27 April 2012

Hej på er!
Just nu sitter jag på bussen påväg till Lysekil i det goa vädret! Jag kommer antagligen blåsa bort.. Jag kan ju försöka se positivt på det och säga att det är det ultimata mysvädret!

Idag trotsade jag min huvudvärk och stack ner till gymmet för ett rygg/magpass. Jag försöker gå dit trots värken, då min sjukgymnast har sagt att jag skall försöka göra det! Men det är tungt. Och jag är trött på huvudvärken.
Skall försöka somna lite på min stolsgranne nu!
Ha det gött!

Här är två bilder från igår!

 

Fråga svar

Kul med bal. Vilken skola ska du gå med? Och har du någon dejt? Klänning, frisyr, hur ska du se ut. Tips till andra som ska gå på balen? Tack för svar, gärna i inlägg om det går? Kraam

Ja det skall bli megaroligt! :) Jag skall gå på Margretegärdes bal då jag själv går där!
Jag var helt inställd på att ha min tjejkompis som kaveljer, i kostym såklart, för att förlöjliga hela den där grejen med att man MÅSTE ha med sig en date! Tyvärr så blev det inte så, så jag tänkte att jag skulle gå själv, det hade jag inte brytt mig om! MEN så ledde det ena till det andra och helt plötsligt hade jag mig en kaveljer! :D
Eftersom jag skall ha en klänning med bar rygg så tycker jag det skulle bli tråkigt med utsläppt hår för man vill ju se ryggen när man har en sådan klänning eller hur? :)
Om jag ska ge tips till andra som skall gå på bal så skulle det väl först och främst vara: Oroa er inte för vem eller om ni skall gå med någon! Ni kommer alldeles säkert ha svinkul ändå!
Sedan skulle jag vilja säga: Fixa klänning i tid! Besäller ni från internet (vilket jag skulle rekomendera då det är så betydligt mycket billigare) så kommer det att ta tid! En svinbra sida----> www.tidebuy.com.
Ett sista råd: Angående smink och håruppsättning, försök att leta reda på någon som går stylist. Även om du inte känner dem så bra, så kommer det säkert bara tycka det är roligt! :)
Nej skoja, ett till sista råd: Ha bekväma, inte allt för högklackade skor! På min bal i nian hade jag svinhöga skor, hade blåmärken i fotsulan och det gjorde ont måååånga dagar efteråt haha!
Nighty night!
Något sådan här uppsättning hade jag tänkt till min fina, barryggade klänning hihi:

25 April 2012

En månad kvar till vår bal! Iiih dagen D närmar sig med stormsteg!
Nu är jag på jobbet och har precis käkat lunch. Om två timmar slutar jag och då skall jag hem och skriva projektarbetsrapport.. Fyfasen! Men snart är det över!
Ska ta mig en kopp kaffe och sticka ner i butiken igen! Ciao!

Fråga Svar Träning

Vart ska du läsa vidare? och vad/vart har du sökt :)
Svar: Jag har sökt till SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Där skall jag läsa till djursjukskötare! Om jag kommer in dvs :)


Nu har jag varit och tränat. Idag fick det bli ett konditionspass för att träna upp mina astmalungor med intervaller på löpbandet i 45 min. Jag körde även stretching med spagat och split efteråt. Roligt att hålla uppe det efter konståkningen!
Sket i shaken på bilden efteråt. Jag bestämde mig ju för att inte köra styrketräning så idag vill jag bara förbränna.
Nu ska jag sätta mig i det fina vädret på balkongen med datorn, en kanna te och någon halvkass serie!
Adjökens!

24 April 2012

BARA 8 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON! Utöver detta så firar jag idag att jag äntligen tentat av Matte B! Känns som att en sten lyfts från mitt hjärta, då jag egentligen skulle vart klar med matten för ett år sedan... Nu kan jag i alla fall läsa vidare, vilket jag förhoppningsvis får chansen att göra i höst! Jag belönade mig själv med en latte på balkongen med mina katter. De tycker det är så spännande med alla nya ljud och lukter eftersom de är innekatter! Småfisarna!

23 April 2012

Hej på er amigos! Hur många har hängt kvar?
Vad pysslar jag med nu för tiden? Pluggar, tränar, jobbar och väntar på studenten! Snart är det över!

Så.. Att blogga eller inte blogga? Det är frågan!

RSS 2.0