Fråga svar

Kul med bal. Vilken skola ska du gå med? Och har du någon dejt? Klänning, frisyr, hur ska du se ut. Tips till andra som ska gå på balen? Tack för svar, gärna i inlägg om det går? Kraam

Ja det skall bli megaroligt! :) Jag skall gå på Margretegärdes bal då jag själv går där!
Jag var helt inställd på att ha min tjejkompis som kaveljer, i kostym såklart, för att förlöjliga hela den där grejen med att man MÅSTE ha med sig en date! Tyvärr så blev det inte så, så jag tänkte att jag skulle gå själv, det hade jag inte brytt mig om! MEN så ledde det ena till det andra och helt plötsligt hade jag mig en kaveljer! :D
Eftersom jag skall ha en klänning med bar rygg så tycker jag det skulle bli tråkigt med utsläppt hår för man vill ju se ryggen när man har en sådan klänning eller hur? :)
Om jag ska ge tips till andra som skall gå på bal så skulle det väl först och främst vara: Oroa er inte för vem eller om ni skall gå med någon! Ni kommer alldeles säkert ha svinkul ändå!
Sedan skulle jag vilja säga: Fixa klänning i tid! Besäller ni från internet (vilket jag skulle rekomendera då det är så betydligt mycket billigare) så kommer det att ta tid! En svinbra sida----> www.tidebuy.com.
Ett sista råd: Angående smink och håruppsättning, försök att leta reda på någon som går stylist. Även om du inte känner dem så bra, så kommer det säkert bara tycka det är roligt! :)
Nej skoja, ett till sista råd: Ha bekväma, inte allt för högklackade skor! På min bal i nian hade jag svinhöga skor, hade blåmärken i fotsulan och det gjorde ont måååånga dagar efteråt haha!
Nighty night!
Något sådan här uppsättning hade jag tänkt till min fina, barryggade klänning hihi:
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0