15 Maj 2012

Gaaaah! Nu har jag suttit HELA DAGEN och pluggat på mitt SISTA naturkunskapsprov jag skall ha imorgon och det går svindåligt... Får stanna hemma från praktiken imorgon för att plugga. Det känns som att provet är viktigare..
För övrigt har jag varit uppe i min mammas hus hela dagen, då resten av familjen (except for my little sister) är i Danmark. Jag tycker det är lättare att plugga när man inte är hemma!
Pauserna i pluggandet har bestått av käk och promenader med vovve i pissregnet. Det är så jäkla gött att komma ut när man fått på sig regnkläder! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Haha!

Jag har ett så otroligt sug efter träningen också.. Avskyr att inte få ta ut mig på gymmet, men ibland måste man prioritera om. Skolan kommer först nu! Men imorgon efter provet, då jäklar skall jag belöna mig med träning! Alternativt trösta mig... Får bli ett hårt ben/rumppass!

Tänkte svara på en fråga också!
Fråga: hur många percingar har du? och vart har du dom? :)
Svar: Jag har sex piercingar och jag har dem på min kropp! :D

Nu ligger jag i mammas stora säng och skall sova för att sedan vakna och sätta igång med plugget direkt igen..
Nighty!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har massa tatueringar va? Kan du inte snälla lägga upp bilder på dom och skriva lite mer om vad dom betyder för dig? :)

2012-05-30 @ 09:50:26

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0