2 Maj 2012

God afton! Ligger i sängen och skall alldeles strax sova. Det känns som att det var en timme sedan jag vaknade. Dagarna går så fort när man jobbar, går i skolan, måste plugga, städa, laga mat, diska, tvätta osv. Och vips så är dagen slut, somnar och sedan vaknar jag för samma visa igen. Det känns knappt som att jag lever, som att jag ens existerar. That's just life, I guess.

Onsdag, alltså ingen träning. Samma imorgon. Vilodagarna är de tråkigaste, men de är viktiga just nu då jag får liite extra tid att plugga på. Ikväll har jag skrivit på min projektarbetsrapport som är näst intill klar.

Jag har även försökt mig på att baka hemmagjorda proteinbars. Jag använde mig utav ägg, whey-100, kakao, russin, mjölk och havregryn. Jag borde dock haft i något slags sötningsmedel och mer torkad frukt då det mest smakade någon konstig form av sött bröd, haha! Men man taget vad man haver! Inge vidare gott men man ska inte låta mat gå till spillo! Med lite pålägg på så slinker det allt ner! Hade det varit för 4 månader sedan så hade grisen fått det men nu kan jag näst intill käka vad som helst.

Well, nighty then!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0