30 Maj 2012

God morgon! :)

Nu har jag precis ätit frukost! Det blev en skål kvarg med allbran, naturell müsli, russin, hasselnötter och linfrön, en banan, ett knäckebröd, lite melonskivor och physalis, smoothie med kvarg, björnbär, blåbär, hallon, ägg, mjölk, en klick jordnötssmör och proteinpulver. Och en kopp te! Jag brukar alltid göra hela mixern full av smoothie, så kan man bara ställa in det i kylen och om man blir sugen på något är det bara att ta sig ett glas! 

De som försöker gå ner i vikt försöker ofta hoppa över frukosten men visste ni att om man inte äter frukost så blir man hungrigare framåt lunchen än vad man hade blivit annars. Detta kan leda till en extra stor lunch och ofta inte av det nyttigare laget.
SÅ ÄT ERAN FRUKOST!

Det ser ut som att det är någorlunda bra väder ute? Väldigt vindstilla i alla fall! Gött!
Tänkte att jag skulle dra till gymmet både nu, för att köra ben eller armar, och även ikväll i lysekil men jag hoppar nog det då jag kanske skall boxas ikväll och det går inte med trötta armar! Skulle jag köra ben nu så hade jag inte haft bra styrka då jag är helt slut i benen efter gårdagens löpning. Istället tror jag att jag väntar med gymmet till ikväll och promenerar överallt jag ska idag!
Kan i och för sig köra bröst..

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför bantar du? du är ju redan HUR SMAL SOM HELST, kommer se sjukligt ut om du går ner mer i vikt. ät pizza förfan

2012-05-30 @ 12:47:40

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0