Fråga, svar

varför bantar du? du är ju redan HUR SMAL SOM HELST, kommer se sjukligt ut om du går ner mer i vikt. ät pizza förfan

Svar: Jag har väldigt bra ämnesomsättning och därför har jag varit underviktig i hela mitt liv. Även fast jag ätit bra så har jag aldrig gått upp. För ett par år sedan mådde jag så dåligt över att folk sa till mig "men guuuud Elin, vad smal du är" och undrade om jag hade anorexia, att jag började dricka gainer och äta så mycket att jag NÄSTAN spydde och detta mådde jag såklart inte heller bra av. Då gick jag upp 2 kg till 52 kg. Hur mycket jag än försökte så gick jag inte upp mer så jag slutade och då gick jag genast ner till 49-50 kg igen.

Att kalla en underviktig person smal kan vara precis lika hemskt som att kalla en överviktig person tjock.
Tänk på det innan du yttrar dig!

Nu har jag istället börjat träna och äta nyttigt och jag har nu gått upp till 54 kg. SÅ LÄTT gick det när jag började träna! Och jag har alltså INTE gått ner i vikt, utan UPP!
And I do eat pizza! Jag älskar smaken av pizza, kebab och pommes! Men jag mår inte bra av det. Ingen gör det! Fett som flyter i ådrorna? Täpper fettet igen hjärtat så är det kört. Detta är din framtid om du äter onyttigt fett. Fett är nyttigt men då skall det vara BRA fetter såsom avokado och nötter! Dessutom smakar det så mycket godare om man äter det sällan! :)


Att träna, vara ute och röra på sig och äta bra betyder INTE att man bantar. Det är att vara hälsosam! :)
Det är inte bara vikten som har ändrats sedan jag började träna utan jag har blivit gladare, lyckligare, jag har fått mer energi och jag känner att jag orkar och vill så mycket mer!

Så istället för att sitta inne vid datorn och TV:n, join me! Gå ut och hitta på saker! Rör på er! Bli gladare, orka mer och framförallt lev ett längre liv! :)


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0